top of page

Актуальні питання організації та здійснення публічних закупівель в Україні

У рамках роботи студентської наукової проблемної групи «Актуальні питання організації та здійснення публічних закупівель в Україні» 12 грудня 2019 року на юридичному факультеті Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулося засідання круглого столу на тему: «Юридична відповідальність за правопорушення у сфері публічних закупівель: сучасні правові підходи» (модератор – старший викладач кафедри цивільно-правових дисциплін Шевчук Л. М.).

У засіданні взяли участь представники ГУ ДК

СУ у Волинській області, Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області та Навчально-консультаційного центру публічних закупівель ГО “ЦЕНТР АСНДІ” (м. Луцьк).

Учасники заходу обговорили сучасне правове регулювання юридичної відповідальності за правопорушення у сфері публічних закупівель, відповідну адміністративну та судову практику. Окрема увага була приділена особливостям юридичної відповідальності за порушення законодавства про закупівлі у зв’язку з прийняттям 19.09.2019 року нової редакції Закону України «Про публічні закупівлі» та введенням його в дію з 19.04.2020 року, внесенням змін до деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель.

14 переглядів0 коментарів
bottom of page