top of page

Додаткові фахові вступні випробування для вступників у магістратуру скасовано!


До уваги вступників на навчання для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки).

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти», яким внесено зміни до Закону України «Про вищу освіту», керуючись листом Міністерства освіти і науки України № 1/9-228 від 30.04.2020, приймальна комісія Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки повідомляє наступне.

Додаткові фахові вступні випробування для вступників, які вступають на навчання до СНУ імені Лесі Українки для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), у 2020 році проводитися не будуть.

Відповідні зміни до Правил прийому до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в 2020 році будуть внесені після завершення державної реєстрації змін до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2020 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України 11.10.2019 № 1285, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 02 грудня 2019 р. за № 1192/34163.

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ

208 переглядів0 коментарів
bottom of page