top of page

Оголошення для студентів 3 курсу, щодо проходження виробничої практики

Оновлено: 25 січ. 2021 р.


Виробнича практика в судових та правоохоронних органах – це складова частина навчального процесу, яка передбачає не тільки закріплення і поглиблення теоретичних знань, одержаних у процесі вивчення загальних та спеціальних юридичних навчальних дисциплін, а й набуття умінь та навиків правозастосовувальної практичної діяльності.


Здобувачі вищої освіти 3-го курсу денної форми навчання проходять виробничу практику в судових та правоохоронних органах в період з 08 лютого 2021 року по 26 лютого 2021 року.


Базами виробничої практики є: судові органи (апеляційні суди, окружні адміністративні суди, господарські суди, місцеві загальні суди); органи прокуратури; нотаріат (Державні нотаріальні контри; приватні нотаріуси); адвокатські об’єднання (адвокати).


Бази виробничої практики, з якими Волинським національним університетом імені Лесі Українки укладено договори на проходження практики здобувачами вищої освіти юридичного факультету, зазначено у Додатку 1.


Здобувачі вищої освіти, які мають намір проходити виробничу практику в судових та правоохоронних органах, з якими укладено договори на проходження практики повинні до 20 січня 2021 року сконтактувати з керівниками практики від баз практик, отримати згоду на проходження практики та заповнити заявку за посиланням.


Здобувачам вищої освіти 3-го курсу денної форми навчання, які виявили бажання проходити виробничу практику в інших базах практик, крім тих, з якими укладено договори на проходження практики до 20 січня 2021 року необхідно подати Договір про проходження практики, підписаний уповноваженою особою від бази практики (Додаток 2), у деканат юридичного факультету або надіслати оплачений лист на відділення Нової пошти № 20 (м. Луцьк, вул. І. Франка, 61) на ім’я Кравчука Володимира Миколайовича (тел. 050-5546754) та заповнити заявку за посиланням.


29 січня 2021 року в 10 год. будуть проведені настановні збори та видача щоденників щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 3-го курсу денної форми навчання.



Керівник практики від юридичного факультету Кравчук В.М.

737 переглядів0 коментарів
bottom of page