top of page

Проєкт “Амбасадори безпеки”



Кожен з нас – це важливий пазлик у великій картині безпечної громади. Запрошуємо долучитися до спільноти амбасадорів безпеки.

Ідею річної програми “Амбасадори безпеки”, виконавцем якої є Агенція сталого розвитку “Хмарочос”, підтримано в рамках Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.

Сміливо заповнюйте заявку, якщо ви:

  • хочете зробити свою громаду безпечнішою і стати в 2021 році амбасадорами-партнерами проєкту;

  • хочете більше дізнатися про взаємодію громади, поліції, влади, бізнесу;

  • готові проводити дослідження своєї громади (про САРО-методику ми розповімо на Форумі-майстерні), майстерні з виготовлення флікерів та інші корисні безпекові ініціативи у своїй громаді (матеріали забезпечуються коштом проєкту);

  • готові включатись і діяти, бути голосом безпеки у своїй громаді.

21 грудня команди, які пройдуть відбір, отримають інформаційний лист щодо наступних кроків участі у проєкті, а саме – участь у Форумі-майстерні взаємодії громади, влади, поліції та бізнесу “Амбасадори безпеки” (відбуватиметься 22-23 грудня з 14.00 до 16.00 онлайн на платформі Zoom).

Ця подія є стартом проєкту і допоможе командам бути амбасадорами безпеки далі. Участь команди у Форумі є обов’язковою.

До участі запрошуємо: представників територіальних громад Кіровоградщини, міста Кропивницький (представники громадських організацій та ініціативних груп, освітяни, бібліотекарі, молодь, представники ОМС тощо).

На конкурсній основі буде відібрано 10 команд з інших областей України.

Відбір команд-учасниць здійснюється на конкурсній основі за такими критеріями:

* активна громадянська позиція (у т.ч. щодо вирішення проблем громади у сфері безпеки); * особиста мотивація брати участь у навчанні та використовувати отримані знання; * наявність ідей / ініціатив щодо вирішення питань безпеки дорожнього руху в своїй громаді; * готовність брати активну участь у навчальному форумі-майстерні “Амбасадори безпеки” та виконанні кроків Дорожньої карти амбасадора безпеки (навчання амбасадорів, САРО-дослідження громади/населеного пункту громади на предмет безпеки дорожнього руху, опитування громади та проведення публічного обговорення безпеки дорожнього руху у громаді, проведення майстерень флікерів, подання громадського звернення/е-петиції/проєкту на бюджет участі чи бюджетну пропозицію з конкретними пропозиціями щодо вирішення проблем безпеки дорожнього руху в громаді).

Кількість учасників/учасниць у команді – не менше трьох.

*Участь в команді представників різних секторів суспільства (влада / бізнес / громадянське суспільство) не є обов’язковою, але буде додатковою перевагою під час відбору.

Увага! Кожен учасник/учасниця заповнюють реєстраційну анкету індивідуально, зазначаючи спільну назву команди та ПІБ решти команди.

Реєстрація у проєкті “Амбасадори безпеки” триває до 20 грудня.

З організаційними питаннями звертайтеся, будь ласка, до Ірини Ткаченко, директорки Агенції сталого розвитку “Хмарочос”, координаторки проєкту “Амбасадори безпеки”:

Тел.: 0976931163

Сторінка проєкту: https://www.facebook.com/bevisiblekrop (будь ласка, впободайте її, аби отримувати свіжі новини та інформацію проєкту)

45 переглядів0 коментарів
bottom of page