top of page

Тренінг для студентів за участі старшого інспектора з особливих доручень відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області

Свобода від насильства є ключовою складовою безпеки. Домашнє насильство — це порушення прав людини і злочин, який передбачає різне покарання для кривдника. Кривдника можуть притягнути до адміністративної та цивільно-правової відповідальності. А з січня 2019 року — і до кримінальної.



Це основні тези тренінгу для студентів 1 та 3 курсу юридичного факультету, який відбувся 10 квітня 2024 року у Інклюзивному хабі Волинського національного університету імені Лесі Українки за участі старшого інспектора з особливих доручень відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Олександра Таровського.



В ході тренінгу дізналися про форми і види домашнього насильства, як і куди можна повідомити про випадки домашнього насильства, які є механізми захисту потерпілих. Важливо усвідомлювати, що коло насильства можна розірвати і допомога буде. Дякуємо усім учасникам за активність та включеність. А патрульній поліції за співпрацю.


21 перегляд0 коментарів
bottom of page